‘Dvostruki šok’: Jedan od najboljih igrača New England Patriotsa Rob Gronkowski opljačkan za vrijeme Super Bowla

Foto: Snimka zaslona

Jednom od najboljih igrača New England Patriotsa Robu Gronkowskom (28) opljačkana je kuća za vrijeme odigravanja utakmice protiv Philadelphia Eaglesa u finalu američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima dok se Gronkowski u Minneapolisu borio u finalu Super Bowla, lopovi su ‘počistili’ njegovu kuću u Foxboroughu, 40 km južno od Bostona.

Gronkowski, kao i većina njegovih suigrača, živi u Foxboroughu u blizini Gillette stadiona na kojem Patriotski treniraju i igraju. Kako prenose američki mediji lopovi su iz kuće odnijeli dva sefa i nekoliko komada oružja.

Gronkowski se vratio kući u ponedjeljak nakon što su Patriotsi izgubili 33-41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je to dvostruki šok. Nakon poraza u finalu Rob Gronkowski je otkrio kako mu provaljeno u kuću,” kazao je policijski šef William Baker.

Prije nekoliko dana jedan od najdominantnijih tight endova u povijesti NFL-a, najavio je kako razmišlja o prekidu karijere premda ima svega 28 godina.

U posljednjih sedam godina imao je problema s ozljedom ramena, ruku, koljena i leđa. Od 2009. imao je čak tri operacije leđa, a ove godine je protiv Jacksonville Jaguarsa zaradio potres mozga, drugi put u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Doista razmišljam o povlačenju. Sljedećih tjedana ću sjesti s najbližima i odlučiti,” rekao je Gronk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.