EBEL liga, sve bliže doigravanju: Uvjerljiva pobjeda hokejaša Medveščaka protiv Innsbrucka

Foto: fah

U susretu 39. kola regionalne EBEL lige hokejaši Medveščaka su u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili Innsbruck 9-3 (4-0, 1-2, 4-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hokejaši Medveščaka i Innsbrucka nastavili su ovosezonsku tradiciju. U dosadašnja tri ovosezonska ogleda uvijek je pobjeđivao domaćin, dva puta austrijski sastav, a jednom Medveščak. I u četvrtom susretu pobjeda je pripala domaćem sastavu, a večeras je to bio Medveščak.

“Medvjedi” su odigrali sjajno u susretu u kojem su im bodovi bili iznimno važni u borbi za doigravanje. Već nakon prve trećine bilo je 4-0. U drugoj trećini su gosti smanjili na 5-2, a početkom posljednje dionice i na 5-3, no Medveščak je potom zabio četiri gola za uvjerljivo slavlje.

Strijelci za Medveščak bili su Boivin (7:01), Noonan (12:19), Poyhonen (13:15, 45:02), Koskiranta (15:04), Olden (33:59), Brine (49:57), Mahbod (57:03) i Jankovic (59:27), dok su Innsbruck zabili Bishop (27:53, 42:36) i Ouellet-Blain (35:13)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu ‘medvjedi’ 21. siječnja gostuju kod Vienna Capitalsa. Potom će iduće dvije utakmice igrati u ‘brlogu’, 21. siječnja protiv Orli Znojma, te 23. siječnja ponovo protiv Vienna Capitalsa. Regularni dio sezone zaključit će na dva gostovanja – 26. siječnja protiv Fehervara, te dva dana kasnije protiv Znojma.

Na vrhu ljestvice su Vienna Capitalsi sa 82 boda, dok je Medveščak šesti sa 58 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.