EBEL liga: Novi poraz hokejaša Medveščaka, treći uzastopni…

Foto: fah

U susretu 42. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio vodećih Vienna Capitalsa 2-6 (1-3, 1-3, 0-0) upisavši treći uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Medvjedi’ su u petak minimalno izgubili od Vienna Capitalsa 1-2, u nedjelju od Znojma 3-4, a večeras ponovo od Capitalsa 2-6 ugrozivši tako plasman među šest najboljih momčadi nakon prvog dijela lige.

Do kraja regularnog dijela sezone Medveščak ima još dvije gostujuće utakmice, nakon čega se liga dijeli na dva dijela. U jednoj ligi će igrati prvih šest momčadi koje su time osigurale ulazak u doigravanje, dok će u drugoj ligi igrati preostalih šest sastava koji će se boriti za još dva mjesta koja vode u play-off.

Medveščak je još uvijek šesti sa 58 bodova, samo jednim bodom više od Graz 99ersa na sedmom mjestu, te dva boda više od Dornbirna na osmoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnja dva kola Medveščak gostuje kod Fehervara (26. siječnja) i Znojma (28. siječnja).

Premda je bečki sastav osigurao ‘jedinicu’ nije imao milosti prema ‘medvjedima’. Po tri gola u prve dvije trećine bila su dovoljna za uvjerljivu pobjedu. Strijelci za goste bili su Schneider (1:03), Hartl (7:17), Holzapfel (14:21, 31:00), Vause (28:35) i McKiernan (31:35), dok su strijelci za Medveščak bili Morley (17:01) i Noonan (39:13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.