Edin Džeko nakon novog neuspjeha BiH: ”Ne znam tko radi ova pravila, bila je to teška noć za nas”

Foto: fah

Reprezentacija Bosne u Hercegovine ponovno se nije uspjela plasirati na jedno veliko natjecanje. Naime, reprezentacija BiH izgubila je od Sjeverne Irske nakon izvođenja jedanaesteraca u polufinalu dokvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, kao i ostali reprezentativci BiH, bio je razočaran novim neuspjehom. Bili su blizu, ali… BiH je, podsjetimo, do dokvalifikacija došla tako što je u svojoj grupi Lige nacija B osvojila prvo mjesto te je u toj grupi dva puta savladala Sjevernu Irsku. No mala je to utjeha za naše susjede, pravila su takva da su pružila priliku Sjevernoj Irskoj da i ona zaigra u dokvalifikacijama.

I to je ono što je također pogodilo Džeku…

“Bila je to teška noć za nas. Dobili smo ih dva puta u Ligi nacija, i to vidjeli ste na koji način, a sada oni idu u finale. Ne znam tko radi ova pravila. Počeli smo dosta dobro, posebno u prvom poluvremenu, mislim da smo mogli postići drugi gol, da smo to učinili, mislim da bi utakmica bila skroz drugačija. U drugom poluvremenu smo se malo povukli, čekali smo previše, a onda su oni postigli gol poslije jedne dugačke lopte. Baš nismo imali sreće i primili smo gol na takav način. I onda na kraju jedanaesterci. A s njima se nikad ne zna”, poručio je Edin Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, reprezentacija, koju još uvijek vodi Dušan Bajević, je povela pogotkom Rade Krunića u 13. minuti, u 53. je izjednačio Niall McGinn. Kako smo već spomenuli Sjeverna Irska je prošla poslije izvođenja jedanaesteraca rezultatom 3:4.  Sjeverna Irska će odlučujuću utakmicu za plasman na Euro igrati protiv Slovačke koja je u polufinalu, također nakon izvođenja jedanaesteraca, bila bolja od Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.