Novak Đoković nakon teške pobjede u polufinalu, a uoči finala Roland Garrosa: ”Mislim da sam u prednosti pred Nadalom”

Foto: fah

Kako smo već pisali srpski tenisač, Novak Đoković, nakon velike borbe u pet setova u polufinalu Roland Garrosa pobijedio je grčkog tenisača Stefanosa Tsitsipasa 3:2 te se plasirao u finale gdje ga čeka Španjolac Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede izborene teže od očekivanja, a posebno poslije sjajna prva dva seta, Novak Đoković je iznio svoje dojmove o meču.

”Vodio sam sa 2:0 i držao stvari u svojim rukama! Imao sam servis za pobjedu, ali je izašla van ona backhand paralela. Značajno je za mene ipak to što sam vodio, a on se vratio. Imao sam priliku uzeti break u četvrtom setu, no nisam uspio. Na kraju je on izgubio snagu, a ja dodao gas i pobijedio”, rekao je nakon pobjede Novak Đoković.

Srpski tenisač govorio je i o ozljedi, ali i o predstojećem finalu, koje se igra u nedjelju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ozljeda je prošlost, odigrao sam danas četiri sata bez problema. Toliko puta sam igrao protiv njega da poznajem njegovu igru dobro. S njim igrao najviše puta, imali smo ovdje izuzetnih mečeva, bile su to velike borbe. On je dobio većinu mečeva, osim četvrtfinala 2015. Analizirat ću te dvoboje, ali Nadal je ovdje kao kod kuće. Izgubio je samo dva meča ovdje, a dobio 100. Sve je otvoreno, to je finale. U ovim uvjetima mislim da imam prednost. Spremit ću se dobro za finale, imam jedan dan vremena za oporavak i bit ću spreman”, zaključio je Đoković.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.