Elias Kolega – Hrvat koji je iznenadio svojim uspjehom: ‘Napredovao sam u svakom pogledu’

Foto: fah

Elias Kolega skija sve bolje, no iza njega, kao i njegovog brata Samuela, stoji Ante Kostelić, otac dvaju hrvatskih čuda – Janice i Ivice. U Adelbodenu je ostvario dosad najbolji rezultat – šesto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što se najviše promijenilo? Imam veće samopouzdanje, jači sam, stariji, promijenio sam i skije ove godine. Dosta stvari se sad posložilo u moju korist i mislim da u paketu to sve čini dosta dobru skijašku formu. Jako je bitno za siječanj u kojem ima puno slaloma da se dobro osjećam, da sam u dobroj formi. U Europskom kupu sam bio vodeći u slalomu, ali ne mogu na sve utrke jer kolidiraju s programom i pripremom za utrke Svjetskog kupa, ali imam šansu i tu, a u veljači je i SP”, kaže za Sportske novosti.

Pred njim je Wengen, gdje je prošle godine prvi put ušao u drugu vožnju u Svjetskom kupu, ali nema prevelika očekivanja jer ne želi prepustiti se adrenalinu.

Što očekuje od ove sezone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo na taj način razmišljali što treba ostvariti, uvijek je to neki put. Kad si zadaješ prevelike ciljeve unaprijed često je kontraproduktivno, treba ići iz dana u dan i dati sve od sebe”, rekao je.

A kako mu je trenirati s Gipsom?

” I dalje su treninzi teški, ali sam se ja jako uzdigao od prošle godine i napredovao u svakom pogledu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.