Elkasević: Treća medalja za Hrvatsku na Dan pobjede, dala sam sve od sebe

Pariz, 5.8.2024.- Hrvatska atletièarka Sandra Elkaseviæ osvojila je bronèanu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Parizu s hicem od 67.51 metara. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ua

Sandra Elkasević osvojila je olimpijsku broncu u Parizu, a što joj je treća medalja u karijeri. Nakon sjajnog rezultata dala je izjavu HRT-u na Stade de Franceu u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjećaj je predivan, dva zlata i bronca, opet me stavlja da sam najbolja diskašica “in the field” iako je Valarie Allman danas postala olimpijska pobjednica i to dvostruka, ja sam dvostruka i brončana medalja. Nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala, istaknula je Sandra u razgovoru za HRT.

– Ovo je treća medalja za Hrvatsku na Dan pobjede. Znajte Hrvati da sam dala sve od sebe, volim vas i borit ću se. I rekla sam curama, pošto me nisu pustile da pobijedim ovaj put, moram dalje. Los Angeles 2028. – vidimo se, istaknula je.

– Prvi hitac je bio dovoljno dobar da uđem u Top 8, drugi sam baš previše željela. Treći sam išla strpljivo do kraja, mislim da sam mogla baciti 68.50, da sam mogla osvojiti srebro, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.