Euforija nakon pobjede protiv Norveške: Fotografija iz svlačionice govori sve…

Foto: Instagram

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je u spektakularnoj atmosferi zagrebačke Arene svjetskog vice prvaka reprezentaciju Norveške (32:28). Bila je to utakmica koju je Hrvatska jednostavno morala dobiti, i dobila je, na najbolji mogući način, zajedništvom navijača i igrača, sve je funkcioniralo savršeno, puno je toga napravljeno, no, ni izbliza ništa nije gotovo.  Na redu je Francuska, za tri dana, također u Areni. Prednost može biti u tome što će do utakmice s Hrvatskom Francuzi već imati sigurnu vizu za polufinale, dakle, moći će malo odmoriti glavne zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska, nažalost, od prve utakmice Eura igra bez ponajboljeg igrača Domagoja Duvnjaka, koji se ozlijedio već u drugom poluvremenu prve utakmice u splitskoj Spaladium areni protiv Srbije.  Nakon početne dvije pobjede protiv Srbije odnosno Islanda, Hrvatska je naletjela na švedsku ”minu.” Izgubili su izabranici Line Červara, teško se vraćali, ali i vratili, protiv Bjelorusije. Norveška je vratila nadu, ne čak toliko rezultatom i pobjedom koliko spoznajom da Hrvatska može igrati sjajno protiv najjačih.  Probudili su se vratari, junak utakmice protiv Norveške bio je Ivan Stevanović, sa 14 obrana, no, kao upozorenje spomenimo kako je francuski golman u utakmici koju su Francuzi dobili protiv Švedske imao čak 19 obrana.

Nakon utakmice došlo je do otpuštanja energije, što se moglo najbolje osjetiti prema ponašanju poslije dolaska u svlačionicu, svima je pao ogromni teret sa srca. U svlačionici je vladala prava euforija, dok je Zlatko Horvat objavio fotografiju na društvenim mrežama koja govori puno toga. “Ovo je Hrvatska, hvala Zagrebu na ovolikoj potpori”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.