(FOTO) Eurokup: Košarkaši Cedevite upisali novi tijesni poraz, talijanski Trento bolji u Domu sportova

Foto: fah

U susretu 5. kola skupine G TOP 16 Eurokupa košarkaši Cedevite su u srijedu u Domu sportova protiv talijanskog Trenta izgubili sa 77-81 upisavši i peti poraz u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U utakmici bez natjecateljskog značaja, budući da su Cedevita i Trento već ranije ostali bez šansi za plasman u četvrtfinale, goste su do pobjede predvodili Yannick Franke sa 21 košem i pet skokova, Ojars Silins sa 16 koševa, te Dominique Sutton i Jorge Gutierrez sa po 12 koševa.

Kod domaćina Filip Krušlin je zabio 21 koš i dodao šest skokova, Džanan Musa je ubacio 13, a Will Cherry sa 12 koševa.

Iz skupine G plasman u četvrtfinale osigurali su Lokomotiv iz Krasnodara te podgorička Budućnost, a u posljednjem kolu (7. veljače) Cedevita gostuje kod Budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak:
1. Lokomotiv Krasnodar 5-0 +75 – plasirali se u četvrtfinale
2. Budućnost 3-2 -1 – plasirali se u četvrtfinale
3. Trento 2-3 -26
4. Cedevita 0-5 -48

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.