(VIDEO) Europska liga: Rijeka u vrućem Istanbulu ostala neporažena

Foto: fah

U prvom susretu 3. pretkola Europske lige u Istanbulu su nogometaši turskog Basaksehira i Rijeke odigrali bez golova – 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su u “vrućem” Istanbulu uspjeli ostati neporaženi protiv četvrtoplasirane momčadi turskog prvenstva, a 0-0 sa stadiona Fatiha Terima hrvatskom doprvaku daje velike nade u prolaz. Momčad Matjaža Keka se znalački branila, a Riječani su u prvom dijelu bili čak i bolji, ali su propustili postići gol.

Riječani su hrabro ušli u dvoboj i u 9. minuti Marin Tomasov je imač čak dvije velike prilike, no oba puta je bio neprecizan. U 27. minuti turski veteran Emre iz kornera pogađa vratnicu, a dvije minute kasnije udarac Vešovića iz blizine brani vratar domaćina Babacan. U drugom poluvremenu gotovo da nije bilo izglednije prilike za pogodak, Rijeka se znalački branila, dok je turska momčad jalovo napadala. U trećoj minuti sudačke nadoknade turska momčad je došla do najveće prilike na utakmici, Višća je pronašao Cengiza koji je potpuno sam išao prema vratima Rijeke, a siguran pogodak spasio je riječki vratar Prskalo.

Uzvrat je za sedam dana na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 7.000 gledatelja na stadionu Fatih Terim sudio je Edvartsen iz Norveške.

Foto: HNK Rijeka
Foto: HNK Rijeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.