Europska zlatna liga: Hrvatska odbojkaša reprezentacija poražena u Varaždinu od Španjolske

Foto: fah

Hrvatski odbojkaški reprezentativci poraženi su od Španjolske u trećem susretu Europske zlatne lige u Varaždinu s 0-3 (22-25, 22-25, 15-25).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U teškoj utakmici do samog kraja Hrvatska je pokazala borbenost, no pobjeda je naposljetku ipak pripala gostujućoj ekipi. Prva dva seta bila su iznimno uzbudljiva, a Španjolcima su pripala sa samo tri boda razlike. U trećem setu Španjolska se pokazala dominantnijom te preuzela utakmicu. Najbolji u hrvatskim redovima bio je Marko Sedlaček.

“Španjolska je od samog početka krenula agresivno. Počeli su dobro servirati i nismo uspjeli adekvatno odgovoriti. Kasnije se uvukla mala nervoza i rezultat je ovakav“, istaknuo je igrač Hrvoje Pervan te dodao:

“U sljedećoj utakmici koja nas očekuje u Estoniji protiv domaće reprezentacije očekujem pobjedu. Prije nekoliko dana pobjedili smo ih ovdje u Varaždinu. Vidjet ćemo s kakvom ekipom će nastupati na njihovom terenu budući da imaju dva sastava od kojih se jedan već kvalificirao na Final Four.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku su igrali Tsimaefi Žukoskij, Tino Hanžić, Ivan Raič, Marko Sedlaček, Sven Sarčević, Sandro Dukić, Filip Šestan, Petar Visić, Fran Peterlin, Hrvoje Pervan, Leo Andrić, Ivan Mihalj, Ivan Zeljković i Kruno Nikačević.

Nakon ovog susreta seniore očekuje odlazak u Estoniju gdje će 8. lipnja odigrati uzvratnu utakmicu s domaćom reprezentacijom, a potom je, 12. lipnja na rasporedu uzvrat današnje utakmice u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.