(FOTO) Zlatna liga u Varaždinu: Hrvatske odbojkašice nastavile pobjednički niz, ponovno slavile protiv Austrije

Foto: fah

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija slavila je u uzvratnoj utakmici europske Zlatne lige u Varaždinu i po drugi put pobijedila reprezentaciju Austrije rezultatom 3-0 (25-21, 25-19, 25-21). Ovom pobjedom odbojkašice su nastavile niz bez poraza uvjerljivo držeći vrh kvalifikacijske skupine B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske reprezentativke protiv Austrije pokazale su izvrsnu formu i koncentraciju te snažnu igru odnijevši pobjede u sva tri odigrana seta. Najboljom igračicom u ovom susretu pokazala se Božana Butigan.

S obzirom da smo ovu utakmicu odradile rezultatom 3:0 u setovima mislim da zaista možemo biti zadovoljne i ovako nastaviti i dalje. Sljedeća utakmica koju igramo s Mađarskom na njihovom terenu sasvim sigurno će biti vrlo zanimljiva. Vjerujem da će Mađari napraviti atmosferu i galamu ali spremne smo na to”, izjavila je Lara Štimac.
Za Hrvatsku su igrale Rene Sain, Nika Stanović, Ema Strunjak, Božana Butigan, Nikolina Božičević, Lara Štimac, Katarina Luketić, Lucija Mlinar, Sanja Popović Gamma, Beta Dumančić, Samanta Fabris, Vedrana Jakšetić, Lea Deak i Karla Klarić.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Seniorke već 8. lipnja očekuje uzvratna utakmica Zlatne lige protiv domaće reprezentacije u Mađarskoj te nakon toga, 12. lipnja i utakmica na terenu reprezentacije Francuske. Sljedeća utakmica na domaćem terenu na rasporedu je 15. lipnja u 19 sati kada naše odbojkašice u Areni Varaždin igraju uzvrat s Francuskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.