Europsko prvenstvo, sjedeća odbojka – Porazi hrvatskih reprezentacija: ‘Nažalost ponestalo nam je malo sreće i hladne glave’

Foto: fah

Hrvatska muška i ženska reprezentacija u sjedećoj odbojci poražene su u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muška reprezentacija se u četvrtfinalu sastala s Ukrajinom izgubivši sa 0-3 (22-25, 23-25, 21-25). Ovim porazom hrvatska reprezentacija će razigravati za 5. mjesto gdje će šansu tražiti u prvoj utakmici s Latvijom u petak.

“Pokazali smo da imamo karakter i kvalitetu ekipe. No, nažalost ponestalo nam je malo sreće i hladne glave u odlučnim trenucima što pokazuju sami rezultati po setovima. Sada se moramo maksimalno koncentrirati kako bi osvojili peto mjesto koje će nas odvesti u kvalifikacije za paraolimpijske igre,” kazao je kapetan Ivan Čosić.

Ženska reprezentacija je u četvrtfinalu izgubila od Italije sa 0-3 (16-25, 14-25, 6-25) i također će put nastaviti u borbi za peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.