Evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske protiv Portugala

Foto: fah

Portugal i Hrvatska igraju večeras u 18:45 uz prijenos na Novoj TV. To je generalna proba za Europsko prvenstvo koje u Njemačkoj započinje za šest dana. Portugal i Hrvatska su dosad igrali međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je za nas veliki test, veliki izazov, jer igramo protiv teškog protivnika na njegovom terenu. Portugal je jedan od glavnih favorita za osvajanje Eura. Željeli smo sličnog protivnika po kvaliteti i po načinu igre pa je Portugal dobar izbor”, rekao je u najavi susreta Dalić, istaknuvši da ova utakmica služi Hrvatskoj za pripremu protiv Španjolske, s kojom će se sučeliti za sedam dana u Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.