Mogu li Vatreni konačno srušiti Portugal?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija od 18:45 gostuje u Lisabonu kod Portugala u zadnjoj utakmici pred Europsko prvenstvo. Euro u Njemačkoj počinje za šest dana, Hrvatska na njemu sljedeće subote igra protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni večeras igraju protiv suparnika kojega nisu nikada pobijedili.

Igrali su sedam puta, imaju remi iz 2016. godine, a ostalih šest utakmica, po dvije na Euru i Ligi nacija i dvije prijateljske, otišlo je na stranu Portugala.

– Veliki izazov za nas. Utakmica protiv ekipe koja je po meni glavni favorit za osvojiti Euro, rekao je u najavi susreta izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi imamo zaista najtežu grupu na prvenstvu. Prva utakmica je odmah Španjolska. Smatramo da je Portugal sjajan izbor koji odgovara profilu Španjolske i mislim da nismo mogli imati bolji test prije Eura, zaključuje Dalić.

– Hrvatska je konkurentan i drugačiji protivnik od onih koje smo imali dosad. Voli imati loptu u svojim nogama, ima jasan stil igre s igračima poput Modrića, Kovačića i Brozovića, a i kada njih trojica nisu na terenu igra istim stilom, izjavio je izbornik Portugala Roberto Martinez na konferenciji za medije u Lisabonu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.