Evo kad se vraćaju Europska liga i Liga prvaka i gdje možete gledati utakmice

Foto: fah

Europska liga vraća se od srijede, a Liga prvaka od petka, sve bez gledatelja zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter u kojem igra Marcelo Brozović, u srijedu igra protiv Getafea. Igra se samo jedna utakmica osmine finala, na neutralnom terenu u Njemačkoj. Igraju i Šahtar i Wolfsburg, zatim Kopenhagen i novi turski prvak Bašakšehir, Manchester United na Old Traffordu dočekuje austrijski LASK iz Linza.

U četvrtak Sevilla i Roma igraju, Bayer Leverkusen igra protiv Glasgow Rangersa, Basel protiv Eintrachta, Wolverhampton i Olympiacos.

Zatim slijede četvrtfinala 10. i 11. kolovoza, polufinala 16. i 17. kolovoza, a finale je 21. kolovoza. Eve utakmice Europske lige mogu se gledati na kanalima Arena Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Lige prvaka u petak Juventus dočekuje Lyon, Manchester City dočekuje Real. U subotu Bayern igra protiv Chelseaja, a na Nou Campu igraju Barcelona i Napoli.

Završnica će se igrati u Lisabonu, od 12. do 15. kolovoza igraju se četvrtfinala, polufinala su 18. i 19. kolovoza, a finale je na Luzu 23. kolovoza.

PSG – Atalanta, Leipzig – Atletico su utakmice četvrtfinala koje će dati jednog finalista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice Lige prvaka možete gledati na kanalima Planet Sporta i HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.