Evo kojeg je igrača istaknuo Ancelotti

Foto: fah

Real Madrid pobijedio je od Alavesa 4:1 u prvom kolu La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Real je dva gola zabio Benzema, a po gol su zabili Nacho i Vinicius. uka Modrić asistirao je Nachu u 56. minuti za 0:2.

Benzema je šlag na torti ove momčadi. Čitao je situacije jako dobro. On je igrač za kojeg je premalo reći da je napadač. Kompletan je igrač, kompletniji nego prije pet godina”, rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

“On je igrač koji može biti koncentriran svih 90 minuta. Uvijek kažem da postoje dva tipa obrambenih igrača: pesimisti i optimisti. On je pesimist jer uvijek misli da se nešto loše može dogoditi i zato je uvijek koncentriran svih 90 minuta”, kaže Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuo je i povratnika Garetha Balea.

“Ne znam je li više posvećeniji nego prethodnih godina, nisam bio tu. Dobro vidim sve igrače. Bale će napredovati jer mu kondicija još nije na pravom nivou.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.