F1: Bianchi operiran

Francuski vozač F1 momčadi Marussia Jules Bianchi, koji je nastradao na Velikoj nagradi Japana u Suzuki, hitno je operiran, priopćili su iz Marussie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bianchi je nekoliko krugova prije kraja utrke na stazi natopljenom vodom izletio i zabio se u auto-dizalicu, a zadobio je teške ozljede glave. Nesretni Francuz imao je peh jer se samo nekoliko minuta prije njegova izlijetanja u zaštitnu ogradu zabio Adrian Sutil. Organizatori su pozvali auto-dizalicu u koju je na istom zavoju podletio Bianchijev bolid. Utrka je zbog toga prekinuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.