Fabio Capello ide u mirovinu

Foto: fah

Legendarni Fabio Capello (71) objavio je u ponedjeljak da je završio s trenerskim poslom i odlazi u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capello je u ožujku raskinuo ugovor s kineskim klubom Jiangsu Sunning, a to će mu biti i zadnji trenerski angažman, iako su ga talijanski mediji navodili kao budućeg izbornika talijanske reprezentacije.No, Talijan je uporno odbijao sve ponude, govoreći da mu je izbornički posao u Engleskoj i Rusiji bio dovoljan.

Capello je u bogatoj karijeri vodio Milan, Real Madrid, Romu i Juventus, a najveće uspjehe imao je s Milanom osvojivši Ligu prvaka i četiri naslova prvaka Italije. Radeći kao engleski i ruski izbornik redovito je bio među najplaćenijim trenerima svijeta, a sada će biti među najplaćenijima analitičarima i komentatorima s obzirom da se brojne medijske kuće bore za njegov angažman tijekom SP u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.