Favorizirani Španjolac Carreno Busta nakon poraza od Škugora: ‘Znao sam da je dobar igrač, ali nisam znao da tako može igrati’

Foto: fah

Španjolski reprezentativac Pablo Carreno Busta, koji je u petak poražen u dvoboju s Frankom Škugorom u četverosatnom dramatičnom dvoboju u osječkoj dvorani Gradski vrt, izjavio je da je znao kvalitetu hrvatskog tenisača, ali da ga je ipak iznenadio svojom izvedbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro sam počeo meč, dobro sam se vratio nakon što sam izgubio drugi i treći set, ali sam na kraju malo izgubio koncentraciju. Osjetio sam nervozu, osjetio sam pritisak gledatelja. Nažalost, nisam uspio to iskontrolirati na najbolji način”, rekao je Carreno Busta nakon poraza u svom prvom ‘živom’ Davis Cup meču za španjolsku reprezentaciju.

Priznao je da nije očekivao Franka Škugora u tako kvalitetnom izdanju.

“Znao sam da je dobar igrač, da je bio blizu ulaska među sto najboljih, ali nisam mislio da može tako dobro igrati i izdržati pritisak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, rekao je da neće zbog propuštene tri meč-lopte imati noćne more.

“Spreman sam iskupiti se u nedjelju za ovaj poraz”, poručio je 26. tenisač svijeta nakon poraza od 223. s aktualne pojedinačne ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.