Federer objavio da ove godine više neće zaigrati tenis

Foto: fah

Švicarski tenisač Roger Federer objavio je kako će propustiti cijelu 2020. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi navijači, nadam se da ste sigurni i zdravi. Prije nekoliko tjedana, doživio sam još jednu smetnju tijekom svoje rehabilitacije i morao sam odraditi dodatni brzi artroskopski zahvat na svom desnom koljenu. Kao što sam to napravio prije sezone 2017. godine, planiram uzeti neophodno vrijeme kako bi bio 100 posto spreman za igranje na najvišoj razini. Nedostajat će mi navijači i Tour, ali veselim se što ću sve vidjeti na startu 2021. godine”, napisao je Federer u poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.