Emotivna večer u Londonu: Federer u suzama završio karijeru

Foto: snimka zaslona

U svom posljednjem meču u karijeri najomiljeniji tenisač svih vremena Roger Federer nije uspio ostvariti pobjedu u paru s Rafaelom Nadalom, iako su došli do meč-lopte, ali su na kraju slavili Amerikanci Jack Sock i Frances Tiafoe sa 4-6, 7-6 (2), 11-9 nakon dva sata i 15 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je ovo predivan dan. Rekao sam dečkima da sam sretan, da sam uživao. Drago mi je da sam izdržao, da ništa nije otkazalo. Bio je odličan meč, rekao je Federer pred rasprodanom O2 Arenom prije nego što su ga ponovno svladale emocije.

– Dobro je. Mislim da se nosim bolje nego što sam to uspio u svojim mislima. Bar sam uspio nešto reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.