Povratak: Hrvatski vaterpolisti protiv Crnogoraca pred publikom

Foto: fah

Nakon tri mjeseca hrvatska vaterpolska reprezentacija ponovno je na okupu. U utorak navečer u Dubrovniku okupila su se osamnaestorica Barakuda i stručni stožer na čelu s izbornikom Ivicom Tuckom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od danas počinju s treninzima na gruškom bazenu, a u planu je ukupno devet treninga do nedjelje i utakmica s Crnogorcima u subotu, prenosi Hrvatski vaterpolski savez.

Iako će još dosta vremena proći do prve utakmice hrvatske vrste s natjecateljskim značajem, iz stručnog stožera smatraju kako su mini-pripreme nužne u ovom trenutku. U pogonu je i konkurencija, treniraju i europski prvaci Mađari, prvaci svijeta Talijani, olimpijski pobjednici Srbi i Crnogorci, brončani sa siječanjskog EP.

– Još ćemo odlučiti hoćemo li već sada obaviti sva testiranja, pojedinačna, grupna. Mene zanima još malo dobiti neposredan uvid u formu igrača, ali više od toga i što sam već puno puta najavljivao, kanim razgovarati s nekoliko igrača. Onim nešto starijim i iskusnijim jer moram vidjeti imaju li i dalje ono najbitnije, želju i strast za nastupom za Hrvatsku kao i dosad budući da su odgođene Igre u Tokiju, da je dakle malo ‘razvučen’ uobičajeni olimpijski ciklus. To je prvenstveno moja želja, njih čuti i po tom pitanju, naglasio je izbornik hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dvoboj s Crnom Gorom, kojem će napokon moći prisustvovati gledatelji, Barakude će igrati još jednu utakmicu u Dubrovniku. Tucak je dogovorio za petak navečer i utakmicu protiv Juga. Kako je rekao, bit će to “zatvorena, neslužbena, trening-utakmica”.

– Čisto da još malo odigramo, dobijemo još pokoju informaciju. Od ovih dubrovačkih priprema najviše želim dobiti jasnu sliku jesmo li i dalje svi zajedno na istom kursu kao i prije. Vjerujem da se ništa promijenilo nije, zaključio je izbornik Tucak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.