Federer se vratio, pa opet najavio odlazak

federer
Foto: fah

Roger Federer ponovno je nakon godine dana pauze zbog ozljede i operacije koljena tek šesti igrač svijeta, iznenadio je objavom nakon poraza u četvrtfinalu turnira u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je divno vratiti se na Tour, uživao sam u svakoj minuti provedenoj na terenu u Dohi. Velika zahvalnost mojoj ekipi koja mi je pomogla da dođem do ovdje. Ipak, odlučio sam kako je bolje da se vratim treninzima i zato neću igrati u Dubaiju idućeg tjedna. Poraz u Dohi sam već prebolio, možda nikad lakše. Krenuo sam od nule i sretan sam što sam uspio igrati dva meča u tri seta s vrhunskim igračima. To je vrlo važan korak naprijed za mene. Još nisam na 100 posto, mogu to da vidjeti i osjetiti. Cilj mi je biti na maksimumu do početka sezone na travi, tada za mene počinje sezona. Možda budem bolje prije turnira na travi, ali to bi bio samo bonus”, objavio je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.