Federer uvjerljivo protiv Andreasa Seppija

Švicarski tenisač Roger Federer trebao je samo 82 minute za pobjedu 6-3, 6-4 nad Talijanom Andreasom Seppijem u 3. kolu BNP Paribas Opena, kojom mu je uzvratio za poraz na ovogodišnjem Australian Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roger Federer je u lovu na peti naslov u Indian Wellsu stigao do osmine finala uvjerljivom predstavom protiv Andreasa Seppija, ovogodišnjeg finalista Zagreb Indoorsa, koji ga je zaustavio u 3. kolu prvog Grand Slam turnira u 2015.

“Lijepo je što sam dobio priliku za uzvrat tako brzo. To će mi pomoći da lakše zaboravim onaj poraz”, priznao je Federer nakon pobjede u kojoj nije morao briljirati da bi osigurao prolaz u osminu finala.

“Obojica smo se mučili s uvjetima, loptama. Nije bilo lako igrati. To je jedan od onih mečeva nakon kojih si sretan da si prošao i da je dobro završilo”, izjavio je Švicarac kojeg u osmini finala čeka Amerikanac Jack Sock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal u osmini finala protiv Simona
Ni Rafael Nadal nije imao problema za prolaz u 4. kolo. Španjolac je sa 6-4, 6-2 svladao Amerikanca Donalda Younga.

“Istina je da sam radio pogreške, ali sam pronašao rješenja. Ovdje sam se uvijek dobro osjećao, odigrao puno dobrih mečeva. Imam samopouzdanja i vjerujem da mogu odigrati još dobrih mečeva”, rekao je trostruki osvajač naslova u Indian Wellsu koji će u osmini finala igrati protiv Francuza Gillesa Simona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.