(VIDEO) Veliki derbi turskog nogometa: Dinamov protivnik u EL Fenerbahče remizirao protiv Bešiktaša, Vidi 90 minuta!

Foto: Fah

U jednom od najvećih derbija turskog nogometa Fenerbahče i Bešiktaš su odigrali 1-1, a za goste je cijeli susret igrao hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fener, koji je prije četiri dana teško stradao u Zagrebu protiv Dinama, bolje je otvorio utakmicu i u prvom poluvremenu je imao je dvije sjajne prilike. Prvo je Islam Slimani u 30. minuti izašao sam ispred Lorisa Kariusa, ali je pucao preko gola, da bi tri minute kasnije Hasan Ali Kaldirim sjajnim udarcem sa 20 metara uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je stigla u 40. minuti kada je Ryan Babel opalio sa više od 20 metara i pogodio za vodstvo gostiju. Fener je u drugom poluvremenu uspio izjednačiti, a pogodak je zabio Andre Ayew u 71. minuti.

U posljednjim trenutcima susreta Bešiktaš je ostao s igračem manje nakon što je isključen Caner Erkin. Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za Bešiktaš.

Nakon šest kola na ljestvici vodi Istanbul Basaksehir sa 13 bodova, Galatasaray na drugoj poziciji ima 12 bodova, koliko ima i Kasimpasa na trećem mjestu. Bešiktaš je četvrti sa 12 bodova, dok je Fenerbahče na skromnom 13. mjestu sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.