Filip Hrgović: ‘Nadam se da ću poslije ženidbe, kao Balboa, i ja postati svjetski prvak’

Foto: Instagram

Filip Hrgović protiv Meksikanca Maria Heredie, boksača koji je u posljednoj borbi pobijedio bivšeg dvostrukog izazivača za svjetsku titulu Samuela Petera, idući mjesec ima devetu borbu u svojoj profesionalnoj karijeri, a o svemu je govorio za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čovjek si ne smije dozvoliti da se opusti i svatko treba pronaći svoje načine kako da izlazi iz tih svojih komfor zona jer ljudski mozak i ljudsko tijelo su valjda tako konstruirani da te uvijek vuku na neki lakši put.”

Je li se to dogodilo Joshui u prošlom meču?

“Sigurno dijelom. On je postao mega zvijezda, zaradio je veliki novac i oči cijelog svijeta su bile uperene u njega, pojeo ga je dijelom taj pritisak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Filipa Hrgovića čeka Ruizov sunarodnjak – Mario Heredia. Na svom terenu. Jako dobri Meksikanac sa 16 pobjeda i 6 poraza.

“Nijednog Meksikanca nikad ne treba potcijeniti, to je jako srčan narod, njima je boks dio tradicije. Ja se spremam kao da se borim za svjetsku titulu, nisam se nimalo opustio.”

I dok je ovo ljeto rezervirano za Herediju, iduće je rezervirano za Tokio..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja želim olimpijsko zlato, to je nešto zbog čega sam počeo boksati i moram to ostvariti. Tako sam pregovarao s promotorima.”

I priznao nam je tako da je jednom dubio i razmišljao sedam dana i sedam noći. I smislio da bi bilo dobro odvesti djevojku pred oltar. Rocky Balboa je postao svjetski prvak nakon što se oženio. Jeste li se poveli istim primjerom?

“Nadam se da jesam, nadam se da ću poslije svadbe i ja postati svjetski prvak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OFF: I vrlo brzo je shvatio kako stvari funkcioniraju s prstenom na ruci…

“U dvorani je žena glavna, to nam je poklon od kuma za svadbu, ulje na platnu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.