Mateo Kovačić raduje se suradnji s Lampardom u Chelseaju: ‘Od njega ću naučiti kako zabiti gol’

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac, od kojeg mnogi očekuju da jednog dana zamijeni kapetana Vatrenih Luku Modrića, Mateo Kovačić, krenuo je u svoju drugu sezonu u londonskom Chelseaju. Ne može se reći da je prošle sezone, kao posuđeni igrač iz Reala, igrao sve utakmice, ali je ipak igrao te je zadovoljio čelnike Chelseaja koji su odlučili otkupiti ugovor od madridskog kluba i to za 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Maurizio Sarri napustio klub i preuzeo Juventus na klupu Chelseaja sjeo je 41-godišnji Frank Lampard. Kovačić smatra kako neće biti problema glede ne baš bogatog iskustva Lamparda:

”Veselim se suradnji s Lampardom, bio je sjajan igrač, a prošle sezone je pokazao da je odličan trener. Veseli me što ću od njega naučiti kako zabiti gol. Možda nisam isti tip veznjaka, ali nadam se mogu biti bolji u tome”, kazao je Kovačić, koji je, nažalost, već dvije i pol godine bez postignutog pogotka.  Iako se neki slažu da je Chelsea odigrao prošlu sezonu ispod očekivanja Kovačić ne dijeli takvo mišljenje nekih engleskih novinara:  ”Mislim da je bila dobra. Mogla je biti i bolja, no uzeli smo trofej, što je uvijek važno, te završili treći…”, zaključio je 25-godišnji hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.