Filip Hrgović uskoro debitira u Americi: ‘Američki fanovi od mene mogu očekivati odlične borbe’

Foto: fah

Sjajni hrvatski boksač Filip Hrgović nalazi se u SAD-u gdje će pokušati doći do svoje osme pobjede u profesionalnim borbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljan sam što je moj promotor Team Sauerland postigao dogovor s Matchroomom i DAZN-om koji mi omogućuje da se borim u Americi”, rekao je Hrgović.

“Uzbuđen sam zbog američkog debija jer svi najbolji teškaši odlaze u SAD, najbolje mjesto za velike borbe u ovom trenutku. Američki fanovi od mene mogu očekivati odlične borbe.

Izbor protivnika mu je dobar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Greg Corbin je jako dobar, mislim da je odličan izbor za protivnika u ovoj fazi moje karijere, on je n iskusniji od mene i siguran sam da će se pojaviti u najboljoj mogućoj formi”, kaže Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.