Filip Zubčić: ‘Super sam zadovoljan, malo je falilo da budem na postolju’

Foto: fah

Hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je izvrsno četvrto mjesto na veleslalomu u Garmisch-Partenkirchenu. Nakon što je u prvoj vožnji bio deveti, u drugoj je ostvario najbolje vrijeme, što mu je na kraju donijelo četvrtu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Super sam zadovoljan današnjom utrkom, stvarno smo je dobro odradili. Drugi ‘lauf’ je bio posebno dobar jer sam imao najbolje vrijeme. Malo je nedostajalo da budem na postolju, stvarno smo super zadovoljni i veselimo se sljedećim utrkama”, rekao je Zubčić za HRT nakon utrke.

Nakon Garmisch-Partenkirchena Zubčić je skočio na četvrto mjesto u poretku veleslalomaša sa 188 bodova. Vodeći je Slovenac Žan Kranjec (315 bodova), a slijede Norvežanin Henrik Kristoffersen (289) i Francuz Alexis Pinturault (272).

Do kraja sezone skijaši će voziti još četiri veleslaloma. Prvi je na rasporedu 22. veljače u japanskoj Naebi, a potom slijedi Hinterstoder 1. ožujka, Kranjska Gora 15. ožujka te Cortina d’Ampezzo 21. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.