(FOTO) Azijsko prvenstvo: UAE, Tajland i Bahrein u osmini finala

Foto: Fah

Nogometna reprezentacija Ujedinjenih Arapskih Emirata odigrala je 1-1 protiv Tajlanda, a Bahrein je pogotkom iz kaznenog udarca u sučevoj nadoknadi pobijedio Indiju sa 1-0, čime su Indijci s tri boda završili na dnu skupine A prve faze Azijskog prvenstva i ostali bez plasmana u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedinjeni Arapski Emirati će u osminu finala kao prvoplasirana reprezentacija skupine A sa pet bodova. Tajland je osvojio drugo mjesto sa četiri boda, a Bahrein je s istim brojem bodova završio na trećem mjestu, ali će se sigurno naći među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije koje će igrati u noakut fazi.

Azijsko prvenstvo, skupina A – 3. kolo
UAE – Tajland 1-1
(Mabkhout 7 / Puangchan 41)

Bahrein – Indija 1-0
(Rashed 90+1-11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica
1. UAE 3 1 2 0 4:2 5
2. Bahrein 3 1 1 1 2:2 4
3. Tajland 3 1 1 1 3:5 4
—————————————-
4. Indija 3 1 0 2 4:4 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.