(FOTO) City zahvaljujući katastrofalnom Varaneu preko Reala došao do četvrtfinala Lige prvaka

epa08590457 Real Madrid's Luka Modric (R) in action during the UEFA Champions League Round of 16 second leg soccer match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 07 August 2020. EPA/Peter Powell / POOL

Manchester City je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio Real 2:1 te se s ukupnih 4:2 uspio plasirati u četvrtfinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo tako da je City poveo u 9. minuti golom Sterlinga, Benzema je izjednačio u 28. da bi prolazak domaćinima osigurao Gabriel Jesus u 68. minuti.

Loša utakmica bila je za Realovog stopera Raphaela Varanea , koji je bio izravni i jedini krivac za oba Cityjeva gola.

Real je igrao bez kapetana Sergija Ramosa. Igrao je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City će u četvrtfinalu igrati protiv Lyona koji je u uzvratu izgubio u Torinu 2:1, ali je prošao zbog više golova u gostima budući da je prvu utakmicu kod kuće protiv Juventusa dobio 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.