(FOTO) Dejan Lovren ususret polufinalu Lige prvaka: ‘U pogonu sam, čekam svoju priliku i spreman sam’

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac i branič Liverpoola Dejan Lovren rekao je da je napokon u pogonu i spreman te da čeka svoju priliku u završnici sezone u kojoj se sa svojim klubom bori za naslov prvaka Engleske, a u polufinalu Lige prvaka će pokušati preskočiti Barcelonu i drugu godinu zaredom doći do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je zbog bolesti bio izvan konkurencije za sastav u posljednje dvije Liverpoolove utakmice, a kratku stanku iskoristio je kako bi u utorak u zagrebačkom sjedištu Sberbanka u Hrvatskoj potpisao ugovor o suradnji s predsjednikom Uprave Sberbanka Csabom Soosom.

“Kad smo razmišljali tko bi mogao biti novi ambasador našeg ‘branda’ tražili smo nekoga čije osobine, karakter i vrijednosti odgovaraju našoj banci i naš prvi izbor bio je Dejan. Dejanove glavne karakteristike su to što je strastven, ustrajan, optimističan, odlučan i odgovoran prema svom timu, a to su također neke od osobina s kojima se mi kao banka možemo identificirati”, istaknuo je Csaba Soos poželjevši dobrodošlicu Dejanu Lovrenu u Sberbankovu obitelj.

“Kako u igri, tako i u životu jako je važno pronaći pravog partnera, kojem vjerujemo i za kojeg znamo da će uvijek stati uz nas. Sberbank je najjači bankarski ‘brand’ u svijetu. Kao član hrvatske nogometne reprezentacije uvijek želim biti u društvu najboljih”, uzvratio je Lovren na pohvale, a potom izrazio nadu da će se uspjeh na osobnom poslovnom planu pretočiti i na rezultate koje će ostvariti na terenu u dresu reprezentacije i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo bi vrijeme. Dosta je više tih finalnih utakmica koje sam odigrao i svaki put sam, nažalost, izgubio. Lijepo je doći do finala, ali na kraju se samo pamte pobjednici”, izjavio je 29-godišnji branič referirajući se na prošlogodišnje poraze s Hrvatskom u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji od Francuske te s Liverpoolom u finalu Lige prvaka od Real Madrida.

“Bili smo na korak i prošle godine s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu i ja osobno s Liverpoolom pa nije dobro završilo. Nadam se da imamo ispravak ove godine. Imamo još tri utakmice do kraja prvenstva s Liverpoolom. Nažalost, Manchester City ima sve u svojim rukama. Pozorno ćemo pratiti u srijedu kako će završiti utakmica između Uniteda i Cityja. Bez obzira na to, mi se moramo koncentrirati na sebe i odraditi svaku utakmicu. Par dana poslije imamo i Barcelonu.”

Lovren je ove sezone više utakmica propustio nego što ih je odigrao. Samo 11 puta je zaigrao u Premiershipu, triput u Ligi prvaka te po jednom bio u sastavu Liverpoola na utakmica Carabao kupa i FA kupa. Na posljednje dvije utakmice, na gostovanjima protiv Porta u Ligi prvaka i protiv Cardiffa u Premier ligi, nije konkurirao za sastav zbog bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam baš osobno pretjerano zadovoljan. Svjetsko prvenstvo je uzelo danak u mom tijelu, teže se i oporavljam. Napokon sam, ajmo reći, u pogonu, čekam svoju priliku i spreman sam.”

Kad s Liverpoolom završi klupsku sezonu, prije pravog odmora Lovrena čeka još i važan nastup s hrvatskom reprezentacijom u kvalifikacijama za Euro 2020. godine, kad će ‘vatreni’ 8. lipnja u Osijeku ugostiti Wales.

“Ono što smo odigrali u Mađarskoj nije bilo dovoljno, nije bilo na razini hrvatske reprezentacije koju ja znam. Očekujem opet tešku utakmicu protiv Walesa, ali to moramo odraditi pred našim navijačima. Ništa osim pobjede ne bi bilo dobro”, zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.