(FOTO) Derbi na prepunoj Rujevici: Rijeka propustila veliki broj prilika i odigrala neriješeno s Hajdukom…

Foto: fah

U derbiju 3. kola Prve HNL Rijeka je u nedjelju na prepunoj Rujevici protiv Hajduka odigrala 1-1, no Riječani imaju za čime žaliti jer su propustili brojne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U 40. minuti Heber je imao “zicera”, ali je promašio loptu. Potom u 45. minuti Puljić s ruba kaznenog prostora puca pored gola, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) udarac Gorgona obranio je vratar Hajduka.

U 58. minuti opet je u prilici bio Puljić, ali njegov pokušaj završio je pored gola, a u 61. Acosty nije iskoristio stopostotnu prigodu. Ipak, u 62. minuti Rijeka je zasluženo povela, a strijelac je bio Jakov Puljić.

Tada se činilo da se brojne propuštene šanse neće osvetiti Rijeci, ali to se ipak dogodilo. U 83. minuti stoper Rijeke Župarić u kaznenom prostoru je oborio Saida i sudac Igor Pajač pokazao je na bijelu točku. Izvođenje penala potrajalo je četiri minute jer su navijači Rijeke bacali razne predmete na teren, ali Mijo Caktaš rutinski je realiziralo 11-erac i Hajduk je u 87. minuti poravnao na 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Rijeka ipak nije uspjela zadržati stopostotni učinak u Prvoj HNL. Riječani su drugi sa 7 bodova, koliko imaju Lokomotiva i Dinamo, a vodeći Osijek ima 9 bodova. Hajduk je sedmi sa samo dva boda.

Susret je odigran na stadionu na Rujevici pred 8.000 gledatelja, a sudio je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

STRIJELCI: 1-0 Jakov Puljić (62), 1-1 Mijo Caktaš (87-pen).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.