(FOTO) Dinamo se u Ligi prvaka mučio sa Cityjem, Sterling i Foden spriječili slavlje Modrih

epa07887168 Manchester City's Nicolas Otamendi (L) in action against GNK Dinamo Zagreb's Bruno Petkovic during the UEFA Champions League soccer match between Manchester City and GNK Dinamo Zagreb at the Etihad Stadium in Manchester, Britain, 01 October 2019. EPA/NIGEL RODDIS

Nogometaši Dinama poraženi su u 2. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod Manchester Citya s 2-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se uspješno branio do 66. minute kada je gol za City postigao Raheem Sterling nakon dodavanja Ryada Mahreza, a na 2-0 je povećao 19-godišnji Phil Foden u petoj minuti sudačke nadoknade.

Ranije su u ovoj skupini nogometaši Šahtara osvojili sva tri boda kao gosti pobijedivši sa 2-1 Atalantu. Pobjednički pogodak za Ukrajince na stadionu San Siro u Milanu postigao je Izraelac Manor Solomon u posljednjoj akciji na utakmici.

U 3. kolu Dinamo gostuje kod Šahtara 22. listopada, a City dočekuje Atalantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.