(FOTO) Dinamo uvjerljivo slavio u Vinkovcima: Dva pogotka Hodžića, Karamarka i Soudanija…

Foto: fah

Dinamo je slavio u Vinkovcima uspio doći do pobjede protiv motiviranog i upornog domaćina, koji je lideru uspio zabiti dva gola, ali to nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz i deveti poraz zaredom od Dinama. Čak trojica igrača postigli su po dva gola na ovoj utakmici sa sedam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Nakon što je Cibalia bolje otvorila utakmicu, Dinamo je preko Danija Olma (18) i El Hilala Soudanija (25) došao do dva laka gola u prvom dijelu. U 47. minuti na 1-2 je smanjio Marko Karamarko poslije akcije Štrkalja, ali već nakon četiri minute Zagrepčani opet vode s dva razlike nakon što je Soudani pogodio iz kaznenog udarca, dosuđenog zbog prekršaja Ikića nad Henriquezom. Cibalia se ponovno nije predala i u 63. minuti Karamarko postiže svoj drugi gol na utakmici za 2-3. U 81. minuti Armin Hodžić iz protunapada rješava pitanje pobjednika, a u 88. minuti Olmo preciznim šutem iskosa postiže konačnih 5-2.

Foto: fah

Dinamo vodi s 29 bodova, sedam više od drugoplasirane Rijeke koja ima utakmicu manje, Hajduk je treći s 17 bodova, a Cibalia osma s devet bodova.

Pred 1500 gledatelja na stadionu Cibalie sudio je Križarić iz Čakovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Olmo (18), 0-2 Soudani (25), 1-2 Karamarko (47), 1-3 Soudani (51pen), 2-3 Karamarko (63), 2-4 Hodžić (81), 2-5 (88)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.