(FOTO) Dinamov protivnik briljira u Serie A: Velika pobjeda Atalante u Rimu protiv Rome, asistencija Pašalića, igrao i Nikola Kalinić

Foto: fah

Dinamov protivnik u Ligi prvaka, koji je nedavno teško stradao u Zagrebu i izgubio čak 4:0 od hrvatskog prvaka, Atalanta, pobijedio je u utakmici šestog kola talijanskog prvenstva u gostima, na stadionu Olimpico, Romu sa 2:0 te je tako nanio prvi poraz rimskom sastavu u posljednjih dvadeset utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Veliki je to uspjeh momčadi iz Bergama koji je tako pokazao da će i u Ligi prvaka i dalje biti opasan protivnik bez obzira na debakl u Zagrebu. Pobjeda u Rimu na Olimpicu bila je treća pobjeda Atalane ove sezone u talijanskom prvenstvu, dok je pak Roma zabilježila prvi poraz ove sezone poslije dvije pobjede i dva remija.

Pobjedu momčadi iz Bergama donijeli su Daniel Zapata (70) i Marten de Roon (90). Nizozemcu je za drugi gol asistirao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić, koji je u igru ušao samo dvije minute prije toga. Spomenimo da je za Romu igrao i Nikola Kalinić, koji je u igru ušao u 76. minuti, bile su to ujedno i prve minute u Serie A u dresu Rome bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Dvije minute nakon što je ušao u igru Kalinić je imao veliku priliku za izjednačenje, međutim, njegov je udarac obranio Pierluigi Gollini.

Ovom pobjedom je Atalanta skočila na treće mjesto ljestvice Serie A sa 10 bodova, tri manje od vodećeg Juventusa i dva manje od Intera koji ima i jednu utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.