(VIDEO) Sačekuša: Divljački napad na navijače mostarskog Zrinjskog kod Sarajeva, napali ih navijači Željezničara naoružani palicama!?

Foto: Snimka zaslona

Nedaleko Sarajeva, na petlji Butile, na uključenju za autocestu, večeras je izbila masovna tučnjava. Prema prvim informacijama napadnuti su navijači mostarskog Zrinjskog, ”Ultrasi”, koje su napali navijači sarajevskog Željezničara u klasičnoj sačekuši. Naime, navijači Zrinjskog vraća li su se s kombijima sa utakmice u Tuzli gdje je Zrinjski igrao protiv Slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače Zrinjskog napalo je desetak muškaraca, a koji s bili naoružani palicama. Više je kombija razbijeno, no, za sada nema konkretnih informacija o ozlijeđenim osobama.

“Zbog nereda zatvoren je vijadukt petlja Vlakovo, desna strana, smjer Sarajevo sjever-Sarajevo zapad”, priopćili su iz Autocesta FBiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.