(FOTO) Doček rukometaša u zračnoj luci dr. Franjo Tuđman: Uz ”Moju Hercegovinu” čeka se dolazak hrvatskih sportskih heroja…

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija, predvođena izbornikom Linom Červarom, nakon finala Europskog prvenstva, svečane ceremonije proglašenja i dodjele medalja, vraća se iz Stockholma u domovinu. Naime, izabranici Line Červara poraženi su u finalu Eura nakon velike borbe protiv Španjolske 22:20, bez obzira na poraz u finalu hrvatski rukometaši zaslužili su doček i imat će ga. Nakon deset godina hrvatska rukometna reprezentacija izborila je nastup u finalu jednog velikog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Hrvatski rukometaši vraćaju se iz Švedske sa srebrom oko vrata, poletjeli su prema Hrvatskoj oko 22:30, a očekivani dolazak u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman je deset minuta prije jedan sat, s mogućim kašnjenjem. Naravno, sve veći broj je Hrvata je u Zračnoj luci, pjeva se, raspoloženje je, unatoč porazu u finalu, sjajno. Kako i ne bi bilo, ne osvaja se europsko srebro svaki dan. Hrvatskoj je trebalo, kako smo i spomenuli, deset godina.

Kako smo već rekli u Zračnoj luci pjeva se i pleše, a uz zvukove pjesama “Moja Hercegovina”, ”Poljubi zemlju”, “Kad mi padne šešir na čelo” i “Neopisivo”, navijači čekaju povratak sportskih heroja. U zračnu luku dr. Franjo Tuđman navijači stižu s automobilima, uglavnom se radi o mlađim ljudima, očekivano, pola je noći s nedjelje na ponedjeljak.

Pravi doček trebao bi biti sutra, u ponedjeljak, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a i Mostar hrvatskim rukometašima priprema dobrodošlicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.