(FOTO) Domagoj Vida nakon dočeka u Zagrebu, rodnom Miholjcu i Metkoviću stigao u Međugorje

Foto: Hercegovina.info

Nakon veličanstvenih dočeka u Zagrebu, rodnom Miholjcu i Metkoviću Domagoj Vida posjetio je i Međugorje, piše hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je u Međugorju kod svojih prijatelja braće Vasilj, no nije odbio nikoga tko je poželio fotografiju ili autogram.

Podsjetimo, Vida je u donjem Miholjcu rvatskoga nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu u utorak popodne u središtu Donjeg Miholjca dočekali su i pozdravili mnogobrojni sugrađani.

Odjeven u slavonsku narodnu nošnju, sa srebrnom medaljom oko vrata, Vida je u kočiji s konjima kroz Vukovarsku ulicu, duž koje su ga pozdravljali oduševljeni građani, stigao do gradskog središta, gdje mu je u parku kod dvorca Prandau-Mailath priređen svečani doček uz tamburaše i vola na ražnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, promaknula je jedna stvar – Vida je sve pozdravio s ‘Hvaljen Isus’ i odgovorom ‘Navijeke’ .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.