(FOTO) Duje Ćaleta Car prvo u Francuskoj zbog transfera, a onda na feštu u Bilicama

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car postao je igrač francuskog kluba iz Marseillea, samo pet dana nakon Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netom pred početak HRT-ovog Dnevnika nogometaš Duje (21)vratio se iz Francuske i potvrdio da je potpisao petogodišnji ugovor za Olympique de Marseille. “Sretan sam i zadovoljan. Obavio sam liječnički pregled i potpisao ugovor”, kazao je Duje.

“Nakon povratka iz Rusije euforija je nekima splasnula, ali meni tek počinje. Večeras ću malo proslaviti. Pozivam sve ljude dobre volje da dođu u Bilice i sigurno će biti dobra zabava”, izjavio je mladi nogometaš.

“Ako Bog da sreće i zdravlja preda mnom je još puno godina karijere. Idem polako, postepeno, korak po korak. Nadam se da će me to tako dovesti negdje i više”, dodaje.
U Gradskoj vijećnici Grada Šibenika tijekom dana je upriličeno primanje za Ćaletu Cara. Na primanje je došao s obitelji i djevojkom. Navečer su mu mještani Bilica organizirali doček, okupilo se oko 2.000 obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.