(FOTO) Europsko prvenstvo do 21 godine: Rumunjska svladala Englesku 4:2

Foto: fah

U susretu 2. kola skupine C Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine, u kojoj igra i Hrvatska, Rumunjska je u Ceseni svladala Englesku sa 4-2 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih šest pogodaka postignuto je u nevjerojatnoj završnici utakmice, Rumunjska je povela iz kaznenog udarca kojega je u 76. minuti iskoristio Puscas, da bi u 85. na 1-1 izjednačio Gray vrlo preciznim udarcem sa 16 metara. No, već u 87. minuti je veliku grešku engleskog stopera Tomorija iskoristio Hagi i doveo Rumunjsku u prednost od 2-1. Niti taj rezultat nije dugo stajao jer je u 87. minuti Abraham odlično reagirao na dubinsku loptu Mounta i poravnao na 2-2, a samo dvije minute potom Rumunjska je stigla do vodstva od 3-2 i to zahvaljujući katastrofalnoj reakciji engleskog vratara Hendersona kojemu je nejaki udarac Comana s više od 20 metara prošao kroz ruke u mrežu. Konačnih 4-2 postavio je Coman svojim drugim golom kada je pogodio sam gornji desni kut Hendersonova gola u trećoj minuti nadoknade.

Rumunjska tako nakon dva nastupa ima maksimalnih šest bodova te je vrlo blizu prolaska u polufinale i plasmana na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine, dok je Engleska nakon dva kola ostala bez bodova i praktički bez izgleda za prolazak dalje.

Od 21 sat u San Marinu igraju Hrvatska i Francuska. Uoči tog dvoboja Francuska ima tri boda, a Hrvatska je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.