Reakcije nakon ispadanja s Eura: ‘Sigurni smo da će velik broj ovih igrača nastupati za seniorsku momčad’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine izgubila je i u drugom nastupu u skupini C na Europskom prvenstvu u San Marinu, ovoga puta bolja je bila Francuska sa .. (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazom od Francuske Hrvatska je ostala bez izgleda za prolazak u polufinale, a samim time i plasman na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine.

“Uspjeh je što smo se vratili na Europsko prvenstvo nakon 15 godina. Ima puno talentiranih igrača u momčadi i sigurni smo da će velik broj ovih igrača nastupati za seniorsku momčad. To nam je i prioritet”, rekao je nakon utakmice izbornik Nenad Gračan.

“U odnosu na prvu utakmicu pokazali smo drugo lice i ispunili ono što je izbornik tražio od nas. Primili smo gol iz jedine greške na utakmici. Držali smo se plana s dupliranjem blokova i mislim da smo to dobro odradili, zato ostaje žal za neiskorištenim šansama u napadu”, komentirao je Nikola Katić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trener nam je rekao da je sve dobro i da će šansa doći. Nažalost nismo zabili, ali situacija je tu kod penala za koji ne mogu reći je li bio”, dodao je.

“Rumunji su pokazali kvalitetu. Imaju kvalitetne igrače iz svoje lige te ih nosi timski duh. Četiri gola jednim Englezima nije mala stvar. Sad ćemo mi promotriti Engleze da se što bolje pripremimo za sljedeću utakmicu”, zaključio je, prenose 24sata.

“Prilika je došla sama od sebe, znali smo da će biti prostora iza zadnje dvojice koji su dosta visoko. Nikola mi je dao odličnu loptu, ja sam dao sve od sebe, ali nažalost otišlo je kraj stative. Da smo imali malo sreće, mogli smo zabiti za 1-1 i bila bi to drugačija utakmica”, komentirao je Marin Jakoliš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi koji smo igrali protiv Rumunjske rekli smo da je izgubiti OK, ali ne na takav način. Sad možemo reći da smo dali sve od sebe i da nismo imali sreće. Trebalo nas je nagraditi, ali nismo imali sreće. Brekalo nam je donio novu dimenziju igre, a Kulenović je u skoku jak, otresao se Upamecana kao da je ništa. Pa milimetri su nas dijelili od gola”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.