Dirljiv oproštaj Ćorluke i Vrsaljka od Darija Srne: ‘Kapetane, bila mi je čast’

Dario Srna objavio je kraj igračke karijere i početak one trenerske. Od njega su se oprostili njegovi bivši suigrači Vedran Ćorluka i Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke velikom igraču i jos većem čovjeku na fenomenalnoj karijeri. Uvijek si mi bio primjer kako se igrač treba odnositi prema dresu kojega nosi. S velikim užitkom ću se sjećati svih naših zajedničkih trenutaka provedenih na terenu, a i izvan njega. Bravo kapetane Darijo, i ne sumnjam da ćeš u novoj ulozi biti na onoj razini na kojoj si bio kao i igrač”, napisao je Ćorluka uz hashtag #noviguardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kapetane, bila mi je čast igrati i učiti od tebe! Hvala ti na svemu. Želim ti uspjeh i sreću u onome što dolazi”, poruka je Šime Vrsaljka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

@darijosrna Kapetane bila mi je čast igrati i učiti od tebe! Hvala ti na svemu.Zelim ti uspjeh i sreću u onome sto dolazi??

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.