(FOTO) Europsko prvenstvo: Norvežani umalo prokockali pobjedu, Slovenija pobijedila neugodni Portugal

epa08148251 Iceland's Ymir Orn Gislason stoped by Norway's Sander Sagosen (L) and Magnus Gullerud (R) in action during the Men's European Handball Championship main round Group 2 match between Norway and Iceland at Malmo Arena in Malmo, Sweden, 21 January 2020. EPA/ANDREAS HILLERGREN SWEDEN OUT

Slovenija se othrvala neugodnom Portugalu, slavili su 29:24 (14:15) te sada imaju šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Slovenaca Jure Dolenec i Borut Mačkovšek zabili su po šest golova, a Klemen Ferlin skupio je 10 obrana.

Andre Gomes sa šest i Luis Frade s 4 pogotka, bili su najbolji kod Portugalaca.

Norveška je slavila protiv Islanda 31:28, iako su na poluvremenu već imali praktično riješenu utakmicu s obzirom da su imali ogromnih 19:12, ali onda su se Islanđani su se vratili te su zamalo kreirali dramu, došavši na svega -3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sander Sagosen s 9 te Christian O’SUllivan sa šest golova, bili su najbolji u redovima Norveške. Torbjoern Sittrup Bergerud je uz to skupio 13 obrana.

Kod Islanđana najviše se iskazao Andres Olafur Gudmundsson sa šest pogodaka.

Norvežani sada imaju 8, Slovenija 6, a Mađarska 4 boda. Island i Portugal s 2 te Švedska s nula više ne mogu proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.