(FOTO) Fed Cup: Čehinje osvojile naslov šesti put u posljednjih osam godina

Foto: fah

Tenisačice Češke šesti put u posljednjih osam godina pobjednice su Fed kupa nakon što su u finalu igranom u Pragu pobijedile SAD sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čehinje su do novog naslova stigle ekspresno. Prvog dana su povele 2-0 nakon što je Barbora Strycova pobijedila Sofiju Kenin 6-7 (5), 6-1, 6-4, a potom je Katerina Siniakova bila bolja od Alison Riske 6-3, 7-6 (2).

Odlučujući, treći bod donijela je Katerina Siniakova koja je u nedjelju pobijedila Sofiju Kenin 7-5, 5-7, 7-5.

Preostali dvoboji se neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čehinjama je to bila ukupno 11 titula, a rekorderke su Amerikanke koje su u Fed kupu slavile 18 puta.

REZULTATI:
Nedjelja:
Katerina Siniakova (Češ) – Sofia Kenin (SAD) 7-5, 5-7, 7-5

Subota:
Barbora Strycova (Češ) – Sofia Kenin (SAD) 6-7 (5), 6-1, 6-4
Katerina Siniakova (Češ) – Alison Riske (SAD) 6-3, 7-6 (2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.