(FOTO) Hercegovci pred velikom prilikom: Nogometaši mostarskog Zrinjskog odradili posljednji trening pred dvoboj s APOEL-om

Foto: Facebook

Nogometaši mostarskog HŠK Zrinjskog odradili su večeras posljednji trening na Cipru uoči okršaja s ciparskim APOEL-om u 3. pretkolu Europske lige.  Naime, Hercegovce sutra u Limassolu očekuje važna utakmica protiv favoriziranog ciparskog kluba, iako ni izabranici Mladena Žižovića nisu bez šansi. Prolaz u play off Europske lige bio bi fantastičan podvig za momčad iz susjedne Bosne i Hercegovine. Velika je prilika je tu, puni su samopouzdanju nakon podviga u Ljubljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera u momčadi Zrinjskog je na zavidnoj razini, svi su i dalje presretni činjenicom da su u 2. pretkolu u Ljubljani eliminirali favoriziranu Olimpiju nakon jedne velike drame. Mostarci su uvjereni da mogu i sutra, u utakmici koja se igra od 20 sati, napraviti iznenađenje i doći do same završnice kvalifikacija.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog su večeras trenirali na stadionu Makario jer je stadion GSP bio zauzet s obzirom da su na njemu susret 3. pretkola Europske lige igrali Apollon i Lech. Lech iz Poznana je slavio sa 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.