(FOTO) Hrvatska nogometna reprezentacija odradila zadnji trening prije puta

foto HINA/ Daniel KASAP / dk

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je odradila posljednji trening uoči sutrašnjeg puta u Rostov na Donu gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve se na pripremama odvija u redu. Radi se o protivniku koji se također izravno plasirao na Europsko prvenstvo i sigurno će biti teška utakmica. Oslabljeni smo, ali odradit ćemo taj susret kako treba,” kazao je na Nikola Kalinić, dok je Domagoj Vida dodao: “Nema pritiska, izvrsno je što smo se izravno plasirali u Francusku. Dobro radimo, opušteno, zabavljamo se i stvarno nam je super. Bit će nam žao kada se budemo morali razići poslije utakmice.

Napadač Fiorentine je u sjajnoj formi i trenutačno je jedan od vodećih strijelaca Serie A.

“Na izborniku je da odluči tko će igrati i dobiti minutažu. Svi treniramo, svi smo spremni, i vidjet ćemo. S Fiorentinom smo na prvom mjestu i nadam se da ćemo tako i nastaviti”, rekao je Kalinić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nogomet je tijekom zadnja dva dana u drugom planu, s obzirom na napade u srcu Francuske.

“Dogodila se tragedija, katastrofa, i nadamo se da se više neće ponoviti, ali ne bojimo se za svoju sigurnost. Mislimo na utakmicu”, zaključio je Nikola Kalinić. Nakon tragedije u Parizu, strahuju li reprezentativci od puta u Rusiju? “Mi idemo u Rusiju igrati nogomet i nadam se da će sve proći u redu”, odgovorio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.