(FOTO) I dok Budućnost najavljuje istupanje iz regionalne lige košarkaši Zadra slave ostanak

Foto: fah

Kako smo već pisali košarkaši Zadra izborili su ostanak u regionalnoj košarkaškoj ABA ligi nakon što su u majstorici u dvorani Krešimira Ćosića pobijedili skopski MZT 86-75 i tako seriju dobili rezultatom 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede protiv makedonske momčadi igrači Zadra slavili su zajedno s navijačima ostanak u ligi koja je donijela puno toga, najmanje je dobrog donijela generalno hrvatskoj košarci, o čemu smo također već u više navrata pisali, a o čemu je posljednjih dana bilo jako puno govora.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Nakon nedavnih skandaloznih scena u finalnoj seriji regionalne košarkaške lige Budućnost – Crvena zvezda, u kojoj je Zvezda, uz skandalozno ponašanje navijača spomenutog kluba, slavila 3:2 u pobjedama, crnogorska momčad najavila je istupanje iz lige, a bivši trener podgoričke Budućnosti, inače bivši hrvatski izbornik, Jasmin Repeša, poručio je nakon što je bio izložen linču u Beogradu ”kako sve to više nema smisla”.

I dok Budućnost, kao jedna od najjačih momčadi regionalne košarkaške lige, najavljuje istupanje iz lige klubovi iz Hrvatske, odnosno njihovi čelnici, šute te slave ostanak u regionalnoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.