(FOTO) Vaterpolisti Juga osvojili 15. naslov prvaka Hrvatske

Zagreb, 19.05.2019. - Vaterpolisti Juga CO osvojili su 15. naslov prvaka Hrvatske, a četvrti zaredom svladavši u finalu doigravanja zagrebačku Mladost sa 3-0 u pobjedama, u trećoj utakmici igranoj u nedjelju na bazenu uz Savu bilo je 14-11 (4-3, 2-4, 5-3, 3-1) za Jug CO. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Vaterpolisti Juga CO osvojili su 15. naslov prvaka Hrvatske, a četvrti zaredom svladavši u finalu doigravanja zagrebačku Mladost sa 3-0 u pobjedama, u trećoj utakmici igranoj u nedjelju na bazenu uz Savu bilo je 14-11 (4-3, 2-4, 5-3, 3-1) za Jug CO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Dubrovčani bolje otvorili utakmicu, Mladost je u trećoj četvrti ni uspjela povesti s dva gola prednosti (8-6), ali nije uspjela tu prednost i zadržati. Možda i ključni pogodak na utakmici postigao je Maro Joković koji je u posljednjoj sekundi treće dionice pogodio za vodstvo Juga 11-10. Papanastasiou je 5:43 minute prije kraja pogodio za 12-10, a Fatović minutu potom za 13-10 i pitanje pobjednika je bilo riješeno.

Hrvoje Benić i Maro Joković su sa po tri gola bili najefikasniji kod Juga CO, a Lovre Miloš i Antonio Petković su postigli po tri pogotka za Mladost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.